Biluthyrning Glasgow

Prisjämförelse av biluthyrning i Glasgow
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Glasgow för din semester

Sök biluthyrning Glasgow

 

Information om biluthyrning

Att hyra en bil i Glasgow är en ganska problemfri affär eftersom det finns många internationella biluthyrningsföretag tillgängliga vid flygplatsen i Glasgow. Bland de största internationella märkena som finns här är Hertz, Avis, Europcar, National, Alamo, Budget och Enterprise. Alla dessa biluthyrningsdiskar finns nära bagageutlämningen – följ bara skyltarna efter din ankomst. Det är bäst att boka din hyrbil i förväg för att undvika förseningar eller att din bokning blir avbokad.

Att köra din hyrbil i Glasgow borde inte vara några problem, men det är viktigt att komma ihåg att man kör på vänster sida av vägen i en högerhandsstyrd bil. De flesta av bilarna som man hyr i Glasgow har manuell växellåda, så se till att berätta i förväg om du vill hyra en bil med automatisk växellåda.

Precis som de flesta städer i Storbritannien har Glasgow en samling av blockerade, gamla gator som kan göra körningen svår. Se till att du är bekant med en Glasgowkarta innan du börjar köra din hyrbil runt staden, och fråga huruvida ditt hotell erbjuder parkering eller inte innan du bokar.

När du reser från Glasgows flygplats till stadskärnan, följ motorvägen M8 cirka 32 km tills du kommer in i staden. Du kanske även vill köra din hyrbil från Glasgow till andra delar av Skottland. För att ta dig till Edinburgh tar du M8 österut, och till Högländerna tar du M73.